Over Nick

Nick is de zoon van Jan en Ank Hoogland. Hij wordt geboren op 16 februari 1964 en weegt dan 3150 gram. Zijn ouders zijn zodanig in hun sas met deze zoon dat zij besluiten dat een volgend kind hem nooit zal kunnen evenaren. Nick is enig kind.

Wat voor kind is Nick?

Op de kleuterschool ontwikkelt zich zijn belangstelling voor vrouwen. Hij is op Antoinette. Dit is wederzijds, maar door de hoge werkdruk op de kleuterschool (men moet er prik- en andere knutselweren leren maken alsook leren klimmen in een klimrek, enzovoort) is er geen tijd om een relatie te beginnen.
Op de lagere school wordt Nick hevig verliefd op Marion. Dit is echter niet wederzijds. Verder houdt Nick zich op de lagere school bezig met hardlopen en dat kan hij als de (een na) beste.
Op de middelbare school is Nick vooral bezig zijn algemene kennis te verbreden. Tijdens zijn danslessen wordt hij nog wel even verliefd, maar hij leert vooral ongehoord goed de basispassen van de quick step.
Op de HTS verdiept Nick zich in allerlei waanzinnig interessante elektronische schakelingen en computers. De meest briljante apparatuur wordt in die tijd door hem in elkaar gesoldeerd. 
Op de universiteit (zie ook levensfeiten) is Nick de snelste van zijn jaar. Sterker nog, hij is de allereerste afstuderende avondstudent Informatica in Leiden, na een jaar later te zijn begonnen. Nick houdt van tempo, dat zal duidelijk zijn.
Na de universiteit gaat Nick zich na een paar jaar verdiepen in zichzelf. Een cursus laat hem iets leren over zichzelf en dat smaakt naar meer. Een vervolgtraining is het resultaat, zodat hij zich daarna 'Consultant' mag noemen en hij zichzelf behoorlijk heeft leren kennen.

Ondanks voornoemde niet geringe prestaties heeft Nick in het millenniumjaar nog steeds geen vriendin. Dat stemt hem droef. Hij besluit om op internet een contactadvertentie te plaatsen. 

Advertentie van Nick

Lees verder op de volgende pagina.

Terug naar de startpagina